Jozso Gép Kft. - Földmunkát akarok

Szállítás

Szállítás

A gépi földmunkák elvégzése ásással, földkiemeléssel, bontással jár. A munka elvégzésekor mondhatni mindig keletkezik építési törmelék, kitermelt föld és egyéb hulladék, például fa-, fém-, műanyag hulladék, amiket nem lehet a helyszínen hagyni. A szállítás nem csak azért szükséges, mert esztétikailag nem nyújt szép látványt a felhalmozott föld vagy hulladék, hanem azért is, mert a törvény is előírja azok megfelelő módon történő kezelését. Ez egyrészt kiterjed a szállítás módjára, illetve a lerakás helyének megválasztására, ami tulajdonképpen az illetékes hulladékkezelőnek történő átadást jelenti.

Szállítás

A törvény szerint a hulladék elszállításáról a megrendelőnek, azaz Önnek kell gondoskodnia. Ez a felelősség nem róható át az építési vállalkozóra vagy más felelős szakemberre, aki a helyszínen dolgozik. Így, ha valamilyen oknál fogva nem történik meg a szállítás, vagy nem a megfelelő módon történik, akkor a hatályos jogszabályok értelmében ezért Ön, mint megrendelő, építtető vonható felelősségre.

Nagy teljesítményű munkagépekkel

Bár a legfőbb szolgáltatásunk a gépi földmunka, de igény esetén vállaljuk az építési és bontási hulladékok elszállítását is. Nagy kiterjedésű, korszerű gépparkunkban erre a feladatra is megvannak a megfelelő kialakítású és teljesítményű munkagépek, szakembereink pedig rendelkeznek a hulladék elszállításához, kezeléséhez szükséges végzettséggel, tapasztalattal.

Keressen minket!

Miért foglalkozna a hulladékkezelés, - szállítás problémájával, ha erre itt vagyunk mi - egy szakértői csapat, akik ezt a fontos teendőt is átvállaljuk Öntől. Keressen minket munkanapokon 7-17 óráig az info@foldmunkatakarok.hu email címen vagy hívjon minket a +36 70 234 5503-as telefonszámon, hogy le tudjuk egyeztetni a munka részleteit és mielőbb árajánlatot tudjunk adni.