Jozso Gép Kft. - Földmunkát akarok

Hókotrás földmunka géppel

Hókotrás földmunka géppel

Szolgáltatásaink közé tartozik a hókotrás, hóeltakarítás, amit az erre a célra kifejlesztett munkagépeinkkel végzünk el. A téli hónapokban sok helyen problémát okoz a nagymennyiségű hó megfelelő módon történő eltakarítása, az út megtisztítása, csúszásmentessé tétele. Ez pedig mindenhol kiemelt feladatot képez, hiszen a hóval borított utak nehezen járhatók és balesetveszélyesek.

Hókotrás földmunka géppel

A probléma hátterében általában az áll, hogy a vállalkozók vagy magánszemélyek nem rendelkeznek a megfelelő géppel, ami alkalmas lenne a hó eltakarítására. Mivel a hókotrás földmunka géppel nagyon gyors és hatékony, ezért sokan fordulnak hozzánk, hogy segítsünk - mi pedig máris a helyszínre megyünk, hogy hómentessé tegyük az utakat, járdákat.

Hóeltakarítás gyorsan és precízen

A hóeltakarítást vállaljuk magán cégek, áruházak, hivatalok, egyéb állami intézmények körül is. A hókotrás földmunka géppel olyan helyszíneken is rendkívül hatékonynak bizonyul, ahol viszonylag rövid idő alatt nagy alapterületet kell megtisztítani. Ezeken a helyszíneken mondhatni a gépek használata az egyetlen ideális megoldás erre a feladatra. Az épületek körüli utak, járdák hómentesítése nem egy lehetőség, hanem törvénybe foglalt kötelezettség. Amennyiben nem gondoskodik az elvégzéséről, akkor a mulasztásért Önnek kell vállalnia a felelősséget, ami sok esetben magas bírsággal is jár.

Mi itt vagyunk és segítünk!

Amennyiben az Ön számára is problémát okoz a hókotrás, hóeltakarítás, akkor jelezze felénk mihamarabb, mi itt vagyunk és segítünk! Írjon nekünk üzenetet az info@foldmunkatakarok.hu email címre vagy hívjon minket a +36 70 234 5503-as telefonszámon. Munkatársaink 7-17 óráig várják a jelentkezését, hogy a kapcsolatfelvételt követően leegyeztethessék Önnel a munka részleteit, majd pedig megküldjük írásban az árajánlatunkat.